#001 Lost Luggage …

How beautiful is your view?

Wij zijn Indigo & Anne. Zoon & Mama. We zijn eigenlijk altijd op reis, onderweg, op avontuur … of in dromenland. Het delen van onze avonturen begon bij de Lost and Found desk in Santorini in de zomer van 2016 … toen wij daar wèl arriveerden, maar onze backpacks niet. Ons hotel zat in de backpacks, in de vorm van een tent. We zouden eilandhoppen, kamperen, lowbudget … Het werd alles behalve dat. Of we de bagage ooit terug zouden krijgen werd een raadsel. Het duurde … en het duurde heel wat beloften en onduidelijkheden … Wat we wel vonden waren nieuwe vrienden, mooie avonturen, een portie ervaringen, een vleugje cynisme …We lost … and found …

Jullie vonden onze avonturen inspirerend om mee te lezen op de privé facebookpagina. Gingen met ons mee op reis. Vroegen om een bundel. Een boek. Leesvoer. Het werd een blog. Hier is het. Alsjeblieft, voor jullie … Ik omschrijf onze avonturen eigenlijk voor onze fotoboeken. Om de details te onthouden. Om nog een keer terug te kijken en dan te herinneren. Die ‘o ja’-momenten, van ‘weet je nog …’ De lachsalvo’s. De tranen. De frustraties. De momenten van beroering, fascinatie, hilariteit … En alles daartussenin. … ik schrijf eigenlijk altijd. Gewoon in 1 keer. Zonder na te denken. Los uit de pols. Recht uit het hart. 💙Vergeef me de taalvauten 🙏

Een lezer van de verhalen kwam met het idee om ons financieel te supporten, zodat we door konden, ook zonder bagage. Een andere lezer kwam met crowdfunding. Daar ben ik (nog) te verlegen voor. Wij willen graag wel vaker op reis. Avonturen beleven. De wereld zien, bereizen, beschrijven.

Vind jij dat leuk? We nemen je heel graag met ons mee als jij ons laat gaan. Als je wilt kun je een bedrag(je) aan ons overmaken. Per verhaal, per dag, per week, per maand, per jaar, per reis, 1-malig, gewoon wat goed voelt. Wat wij daarmee gaan doen: als eerste deze reis in Griekenland voltooien … avonturen beleven … wie weet ooit een bundel uitgeven … En in ieder geval schrijven. Gewoon … omdat dat lekker is

🌀 NL05 ABNA 0573817065 is ons bankaccount. Zet je erbij Lost and Found(ing) … dan komt in ons reispotje … Thanksss alvast en … tot wie weet waar 🌏

6 thoughts on “#001 Lost Luggage …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s